KaJo-jäätelön pääraaka-aine maito on Jonin maitotilalla tuotettua lehmän maitoa.
Jonin tilalla tuotetaan maitoa jo kolmannessa sukupolvessa. Jonin sydäntä lähellä on lehmien hyvinvointi. Tämä on myös perustana takuulla laadukkaan maidon tuottamiselle. Lehmät saavat vapaasti liikkua, syödä ja käydä lypsyllä. Uudessa pihattonavetassa on lehmille runsaasti luonnonvaloa, tilaa liikkua vapaasti.
Tämän tuoreemmasta maidosta valmistettua jäätelöä on hankala löytää. Koivulan tilan pihapiirissä on pieni meijeri jossa tuotetaan myös muuta lähiruokaa.
Kallen marjatila sijaitsee 3 km päässä Jonin maitotilasta. Kalle on marjanviljelijä jo toisessa sukupolvessa, hän on pikku pojasta asti ollut mukana tilan toiminnassa.
Tänä päivänä tilan isäntänä hän haluaa tuottaa vain laadukkaita itse kasvatettuja marjoja.
Annikalle tärkeää on, että raaka-aine on jo lähtökohtaisesti mahdollisimman tuoretta ja herkullista.
Robotti on saattanut juuri lypsää maidon lehmän utareesta ennen kuin se tulee linjastoa pitkin meijeriimme, jossa jäätelötuotannon prosessi alkaa.
Annikalle on tärkeää, että raaka-aineita prosessoidaan mahdollisimman vähän valmistuksen aikana. Maito on homogenoimatonta, hellävaraisesti pastöroitua.
Jotta KaJo Jäätelön maku on täyteläinen, Annika kypsyttää jäätelömassaa pidempään.
KaJon jäätelöt valloittavat pakastimet ja viilentävät kuuman kesäpäivän ainutlaatuisilla, aidoilla mauillaan. Jäätelöt löytyvät nyt valituista kaupoista. Tarkista lähin myymälä ja antaudu nautinnolle.
Uskallatko Kajota?
KaJo-jäätelö tehdään Muhoksella käsityönä. Tuotteissamme käytetty maito tuotetaan Jonin tilalla ja se käytetään jäätelöihimme tuoreeltaan. Marjat jäätelöihin saadaan Kallen tilalta tarkoin valituista marjoista ja raaka-aineista.
Makujen kapelimestarina toimii Annika, joka pitää huolen, että jokainen KaJo-jäätelömaku on tarkoin harkittu, luontainen ja ennen kaikkea vastustamaton.
Uskallatko kajota?
Pysy kuulolla ajankohtaisista kampanjoista, viimeisimmistä innovaatioistamme ja arvonnoista tilaamalla KaJo Jäätelön uutiskirje.